This website has no support for Internet Explorer

Villa Laos

Private Client

Remarkable white giant

The client requested a villa for his own which could be divided into two letable apartments for expats. in a suburban location in Vientiane. Result was a vertical building with two stacked and mirrored villa’s.

The hexagonal shaped villa has carefully positioned windows from various sizes. In this way shape and windows provide privacy combined with superb landscape views. The inside spaces are organized around a serviced core with double heights at the front or end of each floor.

The interior is finished with delicate and local materials like hand-made granito floors and sustainable wood cladding from a local green nursery. The white stuccoed villa is a remarkable white giant among its neighbouring small scale vernacular housing.